Ronald Ambross Breath & Sound Touch

Truffel Ceremonie in Apeldoorn op Zondag 21 Juli en 6 Oktober 2024.

Investering 169€.


De truffel is het onderste gedeelte van de paddenstoel. Deze bevat de stof psilocybine, een stof die je naar andere staten van bewustzijn en dimensies kan brengen. Truffels worden al jaren gebruikt door vele natuurvolkeren als heilig medicijn voor genezing en heelwording.
Met de truffels maak je een reis naar je onderbewustzijn. Je mind komt tot rust en dit kan je diepe inzichten of antwoorden geven op vragen waar je al langere tijd mee worstelt.Verschillende lagen, emotioneel, fysiek, mentaal of spiritueel kunnen aangeraakt worden en geheeld worden.
De truffels kunnen je helpen om diep te ontspannen zodat er ruimte komt voor een andere kijk op hoe jij de wereld ervaart en daarop reageert. Er worden nieuwe verbindingen gemaakt in je zenuwstelsel van jouw hersenen. Het is mogelijk oude, onbewuste patronen en overtuigingen los te laten zodat je in vrijheid en vanuit liefde en eenheid kan gaan leven.
Wie ben jij echt en wat is jouw ware natuur?


We creëren een veilige setting in onze mooie ceremonieruimte met ervaren begeleiding waarin je een innerlijke reis mag gaan maken.
Vol liefde zullen we je begeleiden. Jij mag je volledig overgeven en vertrouwen op het proces.


Als je nog nooit een truffelceremonie hebt meegemaakt vind je het wellicht spannend. Weet dat deze gevoelens heel logisch en normaal zijn en dat het een manier is van je ego om controle te houden. Juist die controle is hetgeen ons in de weg zit en wat ons verder weg houdt van wie we werkelijk zijn.

Na de Truffel reis verzorgen we een heerlijke vegetarische maaltijd waarna we een Soundhealingsessie verzorgen waardoor alles nog meer zal integreren en zakken.


Na jouw aanmelding ontvang je een uitgebreid intake formulier en hebben we persoonlijk contact  of dit bij je past en het te volgen dieet.


Tijdens de Truffel Ceremonie zorgen Ronald en Frieda  voor jouw veiligheid zodat je je thuis voelt en zal er goed voor je gezorgd worden.